9 Mar

Informasjon om Bank Norwegian refinansiering

Bank Norwegian har på få år opparbeidet seg en status som en av de største og mest populære bankene innenfor forbrukerfinansiering. De tilbyr vanlige tjenester som kredittkort og forbrukslån, men tilbyr også refinansiering til deg som vil samle dyr gjeld under én og samme paraply. Gjennom refinansiering hos Bank Norwegian kan du spare flere hundrelapper hver eneste måned – alt slik at du skal bli raskere gjeldfri.

Betingelser og vilkår

Refinansiering hos Bank Norwegian gir deg ekstra gunstige forhold sammenlignet med et normalt forbrukslån. I de aller fleste tilfeller vil renten på refinansieringen være lavere enn hva du betaler på nåværende forbrukslån, kredittkort eller smålån. Spesielt dersom du har flere lån så vil det lønne seg å refinansiere hos Bank Norwegian. Renten begynner så lavt som 8,99 prosent (nominell rente), og det er forholdsvis enkelt å søke om refinansiering hos selskapet.

Legger man på et termingebyr som belastes hver måned, og et engangsgebyr på 950 kroner under etablering av lånet, så blir den laveste effektive renten for refinansiering hos Bank Norwegian på 9,59 prosent. Hvor mye du sparer avhenger dermed av størrelsen på gjelden din, og på hvilken rente du får hos banken. Maksimal nedbetalingstid er 15 år.

Fordeler med Bank Norwegian

Pro.svgDet er mange fordeler med å refinansiere hos Bank Norwegian. Den største fordelen er at du blir gjeldfri langt raskere enn hvis du ikke hadde samlet gjelden din/refinansiert, forutsatt at du bruker de kronene du sparer på renter og gebyrer til å heller betale større avdrag. Hele søkeprosessen skjer elektronisk, slik at du slipper mye styr bare for å refinansiere. I tillegg er det verdt å nevne at søkekriteriene er langt mer overkommelige hos Bank Norwegian enn hos konkurrentene, slik at du enklere får gjennomslag på søknaden om refinansiering her.

Søke

Søknad om refinansiering legger du enkelt inn på nettsidene til Bank Norwegian. Banken krever ikke spesielt mye informasjon, annet enn at du fyller ut den summen du ønsker å låne (tilsvarende det du har i gjeld fra før av) og enklere personalia. Aldersgrensen for å søke refinansiering hos Bank Norwegian er 18 år, og utover dette krever banken bare at du har en eller annen form for inntekt og ikke har inkasso på det tidspunktet du søker. Det er altså mulig å refinansiere selv med betalingsanmerkning hos Bank Norwegian.