3 Apr

Seks aktører som tilbyr sammenligning av lån uten sikkerhet

Skal du ta opp et usikret lån? I så fall bør du sette av tid til å sammenligne priser på lån uten sikkerhet, for det er nemlig store forskjeller i hvor mye du må ut med i en billig bank kontra en dyr bank. Da kan du bruke en av våre seks aktører som tilbyr sammenligning av lån uten sikkerhet for å spare penger – og disse tjenestene er helt gratis å bruke. Dessuten er det helt uforpliktende, slik at du kan søke om lån bare for å «sjekke forholdene»!

Lendo

Den desidert største aktøren innenfor sammenligning av lån uten sikkerhet, heter Lendo. Selskapet er eid av gigantkonsernet Schibsted, og sørger hver eneste dag for at flere titalls nordmenn får refinansiert gjeld eller tatt opp et nytt forbrukslån. Gjennom Lendo kan du søke om å låne inntil 500 000 kroner fra og med fylte 20 år, og du får tilbud på lån fra flere av landets største banker. Faktisk får du svar fra opptil 10 banker når du søker om et usikret lån hos Lendo, noe som gir deg gode odds for å få et godt lån.

Centum Finans

centum-finans-forbrukslan-175x111En annen kjent aktør som tilbyr sammenligning av lån uten sikkerhet, er Centum Finans. Selskapet tilbyr så små lån som helt ned mot 1000 kroner, men også gigantiske summer opp mot 500 000 kroner. Sikkerhet er naturligvis ikke nødvendig uavhengig av lånesum. Aldersgrensen er dessuten på lave 18 år, slik at Centum Finans kanskje har de mest overkommelige søkekriteriene på markedet. Selskapet samarbeider med store banker som Nordax, Komplett Bank og Ikano Bank mo å tilby sine lån.

Finansiering24

Gjennom låneformidleren Finansiering24 kan du søke om forbrukslån på inntil 400 000 kroner – men også så lite som 5000 kroner. Selskapet tilbyr dessuten svar på søknaden innen 1 til 4 timer, og det er gratis og uforpliktende å søke om lån uten sikkerhet her. Lånet bruker du på akkurat hva du vil, og det finnes ingen begrensninger her. Finansiering24 tilbyr lån uten sikkerhet gjennom et partnerskap med lignende selskaper som Centum Finans, Axa Finans og Online24 – noe som gir deg svært mange tilbud på lån i retur.

CompareKing

CompareKing er den nyeste aktøren når det kommer til formidling av forbrukslån. Her søker du om alt fra refinansiering til vanlige forbrukslån, og uansett lånetype så vil det være snakk om et lån uten sikkerhet. Lånet strekker seg opp mot 500 000 kroner, og den nominelle renten kan være så lav som 7,90 prosent. Følgelig har du allerede mange gode grunner til å bruke CompareKing, som for øvrig samarbeider med låneselskaper som SVEA Finans, BB Finans, AS Financiering og yA Bank.

Online24-lånet

Gjennom Online24-lånet kan du få et lån uten sikkerhet fra kjente banker som DNB, yA Bank, Komplett Bank og SVEA Finans. Online24 er en låneformidler som tilbyr forbrukslån på inntil 400 000 kroner, noe de har gjort i over 14 år nå. Den nominelle renten begynner her på 7,9 prosent, slik at du absolutt kan få et usikret lån med en levedyktig rente dersom du søker gjennom Online24. Effektiv rente ligger dog i snitt på nærmere 20 prosent.

Aconto Capital

Den sjette og siste aktøren som tilbyr sammenligning av lån uten sikkerhet heter Aconto Capital. Her kan du søke om forbrukslån eller refinansiering på inntil 400 000 kroner, og du skal få lånetilbud (inntil 10 stykker) innen fire timer etter at du har søkt! For deg som er utålmodig er trolig Aconto Capital det beste alternativet. Dessuten får du også fleksible betingelser her, med en nominell rente som går ned mot 7,9 prosent (avhengig av individuell økonomi).